ARTVİN / HOPA - Hopa Nuri Vatan Anadolu Lisesi

MASA TENİSİ İL BİRİNCİLİĞİ

NURİ VATAN VEFAT ETTİ.

24 Kasım Öğretmenler günü etkinliklerle kutlandı.

100. YIL ETKİNLİĞİMİZ

100.YIL ANKARA EĞİTİM VE KÜLTÜR

MECLİS, ÜNİVERSİTELER, ANITKABİR, MİLLET KÜTÜPHANESİ GEZİSİ

NURİ VATAN'DAN OKULUMUZA ZİYARET

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI

Şbt

Okulu Futsal Takımımız Bölge Finallerinde birinci olarak yarı finalde yarışmaya hak kazandı.

Şbt

"Artvin BİLGE Projesi Ailemle Okuyorum Etkinliği"   25 Şubat 2020 Salı günü Okulumuz öğretmenlerinin de katılımıyla, ilkokul öğrencilerinin evlerine konuk olduk.

Ara

Gençlik ve  Spor Banlığı tarafından düzenlenen okul sporları Lise kategorisinde Kız Voleybol Takımı'mız il birincisi olmuştur. Grup maçlarımız 12 Şubat 2020 tarihinde Erzurum'da yapılacaktır.Emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür eder , takımımıza gruplarda başarılar dileriz.

Ara

Kardelen Çocuk Akademisi öğretmen ve öğrencileri okulumuzu ziyaret etti.Bu yıl eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Kardelen Çocuk Akademisi tüm hızıyla sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor.Bu kapsamda okulumuza gelen minikler Müzik sınıfımızı , Resim sınıfımızı ve okulumuzun diğer alanlarını gezerek hoş vakitler geçirdiler.Ziyaretimize gelen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.